Kunnen wij je helpen om jouw wensen te verwezenlijken?

Wat is er mogelijk

Jouw wensen staan centraal bij ons. Samen kijken we naar wat we voor je kunnen betekenen. Van de eerste tot de laatste stap, wij staan je graag bij in het hele proces. Lees verder om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden die we te bieden hebben.

Ontwerp en vergunning

Jouw wens uit laten komen begint met een oriënterend gesprek. In dit gesprek luisteren we aandachtig naar de wensen die er zijn. Die wensen vormen altijd de basis voor het ontwerp. Wij zoeken verder uit wat de bouwmogelijkheden zijn op de locatie, wat is vastgelegd in het bestemmingsplan. Aan de hand van de wensen, bouwmogelijkheden en het budget zal een ontwerp gemaakt worden. Wij leveren een bouwkundig ontwerp samen met een 3D schetsontwerp.

Als het ontwerp naar wens is kan een vooroverleg plaatsvinden met de gemeente. De plannen zullen dan worden getoetst aan het bestemmingsplan en worden voorgelegd aan de Welstand commissie. Zo weet je voorafgaand aan de vergunningsprocedure of je medewerking kunt verwachten van de gemeente.

Verder zijn we gespecialiseerd in het leveren van bouwkundig tekenwerk. Zo krijg je een gedetailleerde tekening waar alle details meteen in beeld zijn. De Omgevingsvergunning kunnen wij voor je verzorgen en willen het aanspreekpunt zijn naar de gemeente. We weten wat er nodig is om een vergunning te krijgen en nemen deze zorg graag voor je uit handen.

We maken ook gebruik van de expertise van andere bureaus, bijvoorbeeld een calculatiebureau, constructeur, sondeerbedrijf, ecologisch bureau en adviseur brandveiligheid. We hebben goede ervaring met een aantal bureaus uit de regio waardoor we snel kunnen schakelen.

Technisch aspect

Na het ontwerp en de vergunning volgt het volgende aspect; het technische aspect. Ook in deze fase doen wij onze uiterste best om een aantal zaken uit uw handen te nemen. Uiteraard ben je ook hier weer op de hoogte van de stand van zaken. Op welk moment dan ook.

Onder het technische aspect valt onder andere het verzorgen van een technische omschrijving, werktekeningen en detaillering. In de technische omschrijving staan de werkzaamheden beschreven en welke materialen en producten er zullen worden toegepast. Zo kun je altijd nalezen wat je kunt verwachten en weet de aannemer precies wat hij moet leveren. Op de werktekening kun je vervolgens in detail zien hoe deze werkzaamheden eruit gaan zien.

Bij een verbouw is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de bestaande woning. Dit doen we door de woning in te meten en vervolgens te digitaliseren. Bij het inmeten van je woning moet je denken aan het vaststellen van de ruimtes. Dit werken we vervolgens uit tot een digitale tekening. Zo brengen we de bestaande situatie goed in kaart wat zorgt voor inzicht voor de mogelijkheden voor een mooie verbouwing.

Duurzaam en energiezuinig

Hoe duurzaam je wilt bouwen bepaal je helemaal zelf. Door onze ervaring met diverse installaties en producten kunnen wij je daarin goed adviseren. Door in het ontwerp al na te denken over de mogelijkheden kom je niet achteraf voor verrassingen te staan. Daarnaast verzorgen we de energieprestatie van woonfuncties conform NEN 7120.

Wij helpen je

Bij het verbouwen of bouwen van je huis komt een hele hoop kijken. We begrijpen dat je niet van alles op de hoogte kunt zijn en dat je daardoor met een hele hoop vragen zit. Dat is logisch en helemaal niet erg! Wij zijn er om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Wij helpen je om je wensen in kaart te brengen en kijken samen naar de eventuele oude bouwtekeningen van jouw huis. Wij streven ernaar om je volledig te voorzien van informatie. Zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en volledig kunt genieten van de bouw.

Ook voor vragen over vergunningen helpen wij je graag. Ook hier nemen wij graag je zorgen uit handen door dit voor je uit te zoeken. Schroom daarom niet om een vraag te stellen. Wij geven je graag meer duidelijkheid.

Maak kennis

Heb je interesse dan kun je ervoor kiezen om een eerste gesprek aan te vragen. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend. In dit gesprek komen jouw wensen naar voren en brengen wij in kaart wat we voor je kunnen betekenen. Bovendien is dit een mooie gelegenheid om je vragen te stellen. Wij streven ernaar om je op ieder moment zo goed mogelijk te informeren en te helpen waar we dat kunnen.

We maken graag tijd voor je wanneer het je het beste uitkomt. Het is dus ook mogelijk om een keer op een avond af te spreken. We komen dan graag een keer bij je langs.

Aan de hand van het eerste gesprek bieden wij een offerte aan die je inzicht geeft in de mogelijkheden en de vervolgstappen. Dit is een vrijblijvende offerte die we speciaal voor jou opstellen.

Onze Kenmerken

Vraag vrijblijvend advies aan

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE JE HELPEN?