Kunnen wij je helpen om jouw wensen te verwezenlijken?

Vanaf het begin staan wij bij iedere stap voor je klaar

Voor het maken van een afspraak hanteren wij flexibele tijden. Zo is afspreken in de avond of bij je thuis ook mogelijk. Een eerste afspraak is geheel vrijblijvend. Dus neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen

Wij streven ernaar om je zoveel mogelijk te ontzorgen. Zodat je zich niet druk hoeft te maken over regels en procedures rondom je bouwplannen.

Over ons

Gerwin Volkerink
Gerwin Volkerink
Velen gingen je voor en raden Tekenhuis aan bij anderen. Maak ook kennis met ons en misschien kunnen wij wel jouw droom werkelijkheid laten worden!

Met enthousiasme, inlevingsvermogen en een snelle werkwijze proberen we je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij laten je graag zien hoeveel er mogelijk is. We zijn voorzien van een breed netwerk waardoor we nog meer voor je kunnen betekenen.

Recente projecten

Ervaringen van anderen

“Gerwin heeft ons willen ondersteunen in het realiseren van ons ‘zelf te bouwen’ nieuwbouwhuis. Hij heeft al onze woonwensen goed weten te vertalen naar een compleet ontwerp. De 3D tekening gaf ons direct een realistisch beeld, waarin onze ideeën allemaal tot leven kwamen.

Daarnaast is de begeleiding van schets, het ontwerp en vergunning aanvraag is zeer snel en soepel verlopen. Ook tijdens het bouwproces hebben wij verschillende vragen gesteld, waarop Gerwin ons binnen afzienbare tijd een helder en werkbaar antwoord kon verschaffen.

Wij hebben Gerwin ervaren als deskundig, ruimdenkend en zeer toegankelijk

Patrick van Langen & Sayen Runge,

“De samenwerking begon met een leuk oriëntatiegesprek, waarin onze wensen werden besproken. Na een schets van het huis, die wij ter goedkeuring aan konden bieden bij de Gemeente Zwartewaterland, begon de ontwerpfase waarin Gerwin onze ideeën vertaalde en waar nodig wees op de mogelijkheden en zaken om rekening mee te houden. 

Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking. Ons huis is mooier geworden dan we hadden durven hopen en kijken uit naar het moment dat het huis klaar is aan de waterkant.”

Jaap en Marianne Schuurman

Gerwin is betrokken geweest bij het proces om onze woning te realiseren. Zijn rol binnen dit traject hebben wij als zeer prettig, vertrouwd en professioneel ervaren. Gerwin denkt in mogelijkheden en houdt daarbij sterk rekening met de wensen van de klant, geeft adviezen, draagt voorbeelden aan en is de contactpersoon richting de gemeente en andere betrokken partijen. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op deze periode waarin Gerwin een enorm belangrijke rol voor ons heeft gespeeld.

Maurice en Angela Raggers

Tekenhuis.nl heeft onze woonwensen op een hele creatieve manier weten vast te leggen in het ontwerp van onze woning. Met name de 3D tekeningen maken het heel erg tastbaar! Met de App waan je jezelf er al helemaal in! Het hele proces inclusief vergunningaanvraag en EPC berekening heeft hij keurig verzorgd.

Remco en Marieke Buurman
Beekhof
Ons eigen te bouwen 2-onder-1 kap woning was snel op papier gezet, met mooie 3d tekeningen er bij. Wensen werden super snel aangepast in het ontwerp, alles liep gesmeerd en Gerwin ging zelfs mee naar het vooroverleg met de gemeente Zwolle. Door deze manier konden we snel starten met onze bouw. De lijntjes waren erg kort en dat werkt zeer prettig. Gerwin weet waar hij het over heeft en is prettig in de omgang.
Als ik weer zou gaan (zelf) bouwen staat hij boven aan de lijst om als eerste te bellen.
Groeten van het Rozenpad 3A
Henrico en Hilde Beekhof,

Wij wilden graag een uitbouw realiseren aan onze woning. Zelf hadden we wel een idee wat we wilden, maar hoe we dat technisch/bouwkundig moesten aanpakken was lastig. Gerwin, van Tekenhuis heeft ons prima geholpen om deze technische en bouwkundige zaken in te vullen. Daarnaast heeft zijn creativiteit, geleid tot prachtige details in onze uitbouw. Tijdens de benadering van aannemers, bleken zijn bestek en tekeningen zo duidelijk te zijn, dat iedere aannemer precies wist wat er van hem werd verwacht en konden wij gelijk waardige offertes met elkaar vergelijken.

Karin en Jeroen Groenink
“Inmiddels wonen we in ons nieuwe stulpje. Terugkijkend op hoe dit tot stand kwam was prettig, een tekening met alles wat we zouden willen niet kijkend wat het zou gaan kosten. En wat blijkt wat wij niet hadden verwacht heel veel dingen blijken gewoon te kunnen. Dat was voor ons verhelderend, nu we er bijna een jaar wonen kan ik er ook bij vertellen dat we een heel praktisch huis hebben. Kortom; voor ons bleek een droom toch werkelijkheid te kunnen zijn doordat jij ons een verhelderend plan kon aanbieden. Wij zijn dik tevreden!”
Henri en Agnes Roessink,

Onze Kenmerken

Vraag vrijblijvend advies aan

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE JE HELPEN?